Savoir vivre at the table in MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel
Kolejne spotkanie z cyklu Event przy stole już za nami. Ponownie wspólnie z portalem EventMapa.pl mieliśmy przyjemność zasiąść do „stołu szkoleniowego” i chłonąć wiedzę z zakresu savoir vivre przy stole.
Tradycyjnie rozpoczęliśmy częścią merytoryczną prowadzoną przez Dyrektora Zarządzającego MCC Michała Kozaka oraz Pana Stanisława Krajskiego – naszego eksperta w dziedzinie savoir vivre. Uczestnicy mieli okazję zgłębić temat dotyczący recepty na sukces przedsięwzięcia cateringowego, czyli odpowiedzieć sobie na pytania: co? gdzie? i dla kogo? Ideą tej części panelu dotyczącego cateringu było przybliżenie tej usługi podczas eventów, jako równie ważnego i warunkującego sukces przedsięwzięcia, a nie tylko aspektu pobocznego przy multimediach i innych atrakcjach.
Pan Stanisław Krajski natomiast, swoją sekretną i jakże przydatną wiedzę, jak zachować się przy stole rozpoczął przekazywać uczestnikom już podczas spotkania w sali konferencyjnej, przedstawiając najczęstsze błędy popełniane w najmniej oczekiwanych sytuacjach.
Kiedy już wszyscy zasiedli do uroczystej kolacji zaczęła się część praktyczna i jakże przyjemna :-). Dołączył do nas również Szef Kuchni, który zdradził nam kilka tajemnic kulinarnych.
Przyjęcie dyplomatyczne – przygotowane zgodnie z protokołem dyplomatycznym, wymaga odpowiedniej wiedzy, którą już teraz uczestnicy Eventu przy stole mogą zgłębiać podczas swoich realizacji.
Back to the list