Nagroda "Złoty Widelec" dla Restauracji George Sand ponownie w naszych rękach
W kwietniu Szef Kuchni Mariusz Pietrzak i Dyrektor Gastronomii Krzysztof Nosek odebrali nagrodę „Złoty Widelec” - prestiżowe wyróżnienie dla Restauracji George Sand.
Już w 2016 r. Restauracja George Sand oraz Mazurkas Catering 360° zostały wyróżnione statuetką Złotego Widelca – nagrody przyznanej wówczas przez jury akcji rekomendującej warszawską gastronomię „Warszawa od kuchni”. W tym roku nagroda została przyznana restauracji w Hotelu Mazurkas w ramach ogólnopolskiej akcji promującej gastronomię „Polska od Kuchni”.
W konkursie oceniano przede wszystkim: menu i formę prezentacji menu, serwowane dania wraz z formą podania i wyglądem posiłku oraz smak. Dodatkowo premiowane było danie specjalne promowane w menu, lokal i jego klimat, aranżację wnętrza. Zapraszamy do skosztowania naszych dań! (sprawdź menu).
Zapraszamy do rezerwacji stolików pod nr tel. +48 22 721 47 03 lub 604 231 208