Złoty Widelec 2015 dla Restauracji George Sand
Raki w kremowym sosie brandy z dodatkiem zielonego kopru, serwowane w cieście francuskim, bakłażan pieczony w parmezanie, serwowany z mozzarellą i rukolą na bazyliowo-kremowym sosie, kotleciki cielęce sous-vide serwowane z puree z patatów z nutą wanilii, karmelizowanymi szalotkami, słodkim zielonym groszkiem w chrupkim azjatyckim cieście z rozmarynowo-tymiankowym sosem to potrawy po których można powiedzieć, że sztuka nazywa się gastronomią. Prze przesmaczne!
Tak o restauracji George Sand i naszych Mistrzach Kuchni wypowiedzieli się jurorzy IV edycji akcji rekomendującej warszawską gastronomię „Warszawa od kuchni". Jako jedna z 28 warszawskich restauracji otrzymaliśmy „Złoty Widelec" i znaleźliśmy się w gronie laureatów akcji organizowanej przez Warszawską Izbę Przedsiębiorców pod patronatem Wojewody mazowieckiego Jacka Kozłowskiego, Prezydenta miasta stołecznego Warszawy Hanny Gronkiewicz-Waltz oraz Marszałka województwa mazowieckiego Adama Struzika.
Dziękujemy za wyróżnienie!
Powrót do listy